Bračne pošalice

Osvanula rijetka fotka na kojoj se Victoria Beckham smije: Njezin suprug ju zezao zbog jednog detalja

S.M.

Victoria Beckham/Instagram

Victoria Beckham/Instagram

Njezin je sin počastio javnost vrlo rijetkom fotkom Victorijinog osmijeha.

Victoria Beckham je jedna od rijetkih slavnih osoba koja je poznata po tome da se vrlo rijetko smiješka na fotografijama. O tome su je novinari ispitivali nebrojeno puta, a i sama je priznala da je to jednostavno istina.


No, njezin sin Cruz nedavno je na Instagramu objavio jednu rijetku fotku na kojoj možemo vidjeti kako se bivša Spajsica smije. Njezin suprug David, iskoristio je fotku ne bi li se našalio zbog jednog detalja – njezinih bijelih zubi.


“Izgleda da se moja mama ipak smije”, napisao je Cruz kraj fotke uz emoji srca. Fotku je lajkala i sama Victoria, a David je komentirao: “Koliko su bijeli mamini zubi? To je Ross iz serije ‘Prijatelji'”, napisao je popularni nogometaš.
Pritom je mislio na scenu iz serije kada je Ross u kafić Central Perk stigao ravno sa izbjeljivanja zubi pa šokirao svoje prijatelje nevjerojatnim blještavim osmijehom.


Za sada, Victoria Beckham još nije odgovorila na njegov komentar.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli C (@cruzbeckham)Victoria je u jednom od intervjua ozbiljno razgovarala o temi smiješkanja na fotografijama. Kaže da je tek nedavno počela prihvaćati sebe takvom kakva jest te da se sada osjeća dovoljno dobro da se nasmije u javnosti i tako malčice spusti gard.


“Želim biti iskrena – u prošlosti, vjerojatno sam se skrivala iza svoga oklopa, a to je bilo skrivanje iza osmijeha. Toga je sada manje”, kazala je u intervju za Glamour UK prošle godine.
“Ima nešto oslobađajuće u prihvaćanju onoga što jesam. Bavljenje kozmetikom doista mi je pomoglo u tome, vrlo je oslobađajuće. Želim da ljudi znaju da se trebaju osjećati kao svoja najbolja verzija…. da, svi, pa i ja, imamo bore – i to je u redu“, kazala je Victoria.