Poprilično dobre plaće

Forbes objavio listu najplaćenijih glumaca: Najviše zarađuje omiljeni snagator

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Navodno odlično zarađuje i zbog svoje linije odjeće i slušalica, u suradnji s brendom "Under Armour".Forbes je nedavno objavio listu najplaćenijih glumaca za 2019. godinu, prenosi LADBible. Na prvom se mjestu smjestio Dwayne “The Rock” Johnson, zaradivši više od svojih hollywoodskih kolega. 


Prema Forbesu, glumac je od prvog lipnja 2018., do prvog lipnja ove godine, zaradio nevjerojatnih 89.4 milijuna dolara. Johnsonu je ovo jedan od najboljih tjedana u životu. Ne samo zbog ove zavidne cifre, već i zbog činjenice da je njegov “Hobbs & Shaw” ostvario odličnu zaradu. Ali, najsretniji je svakako jer se ovog tjedna oženio i za svoju dugogodišnju djevojku Lauren Hashian na tajnoj ceremoniji na romantičnim Havajima. 


Iz Forbesa kažu da Dwayne zarađuje 700 tisuća dolara po epizodi “Ballersa”, a za novi film “Jumanji: The Next Level” koji bi trebao u kina stići tijekom prosinca, trebao bi dobiti plaću od 23.5 milijuna dolara. 
Navodno odlično zarađuje i zbog svoje linije odjeće i slušalica, u suradnji s brendom “Under Armour”.


Top deset najplaćenijih glumaca


Na desetom je mjestu Will Smith sa 35 milijuna dolara. Zatim Paul Rudd sa 41 milijuna dolara, Chris Evans sa 43.5 milijuna dolara i vječni komedijaš Adam Sandler koji po zaradi od 57 milijuna dolara dijeli mjesto sa Bradylejem Copperom.


Milijun dolara više od njih ima Jackie Chan, a indijski glumac Akshay Kumar je zaradio 65 milijuna dolara. Na trećem i drugom mjestu je ekipa Avengersa: Robert Downey Jr. sa 66 milijuna dolara i Chris Hemsworth sa svojih 76.4 milijuna dolara.