Džepna Venera

Eva Longoria opet vratila zavidnu figuru: ‘Dva sam mjeseca jela samo zrak’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramDžepna latino Venera ponovno je u sedlu!


Eva Longoria se nakon poroda ponovno “utegnula” i zavidnu figuru pokazala u kratkoj crnoj haljini na dodjeli nagrada Billboard Music Awards.


Glumica i zvijezda popularnih »Kućanica« naporno je radila u teretani, pazila na ishranu i u kratkom roku vratila se u potpunu formu.
Na novinarsko pitanje kako je uspjela povratiti liniju, glumica je šaljivo odgovorila kako je dva mjeseca – “jela samo zrak”!Nakon što je rodila sina Santiaga Enriquea, glumica je priznala kako šest mjeseci nije ni pomišljala na vježbanje. U potpunosti je željela uživati u majčinstvu i nije marila za kilograme.


Tada je i izjavila kako ne brine o tuđim mišljenjima te da ima dovoljno samopouzdanja i svijesti koliko vrijedi kao žena bez obzira na kilograme.Ipak, Eva je vrijedno vježbajući dostigla svoju nekadašnju kilažu i s ponosom na svom Instagramu objavljivala naporne vježbe iz teretane.


Glumica je u sretnom braku još od 2016. u braku s medijskim mogulom Joesom Pepeom Bastonom, a sreću koju im je donio sin Santiago svakodnevno dijeli na svom Instagramu objavljujući fotografije iz njihove svakodnevnice.