Franka Batelić

Emotivna izvedba trudne pjevačice: ‘Čini mi se kao da je ovo samo san’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramSve je kao iz bajke – Franka usred Logarske doline u Sloveniji s novom pjesmom »Sve dok sanjaš«, kojom želi utisnuti u svemiru svoj trenutak.


Prelijepa trudnica u emotivnoj izvebi novog singla koji je pripremljen od vrsne glazbene ekipe i ništa, ali baš ništa u produkciji nije ostavljeno slučaju.


Uz autora glazbe Branimira Mihaljevića i tekstopisaca Nenada Ninčevića, u studiju su gostovali i drugi glazbenici. Spomenimo da je bas dionice odsvirao jedan od najboljih hrvatskih basista Krešimir Kaštelan, (dugogodišnji basist grupe »Crvena jabuka«). Klasične dionice odradili su mladi, ali već zamjećeni glazbenici među kojima i sin Branimira Mihaljevića, mladi violinist Matej Mihaljević, dok je drugu violinu svirao Petar Ruk koji je već do sad surađivao s Frankom na pjesmi s kojom je nastupila na Eurosongu.
Dionice viole odsvirala je Kristina Knežević članica kvarteta Hollywood film music quarteta, a uz čelo je sjedio Janko Franković član orkestra Gustav Mahler Jugendorchester.


Za pjesmu je snimljen i video spot u režiji Sandre Mihaljević i Igora Ivanovića, koji je premijerno prikazan na Frankinom YouTube kanalu.


Pjevačica koja je već u visokoj trudnoći, sa suprugom Vedranom Ćorlukom očekuje sina početkom slijedeće godine. Emotivna Franka na svom je Instagramu već je danas napisala i zahvalila svim sljebenicima na podršci:


– Od jučer vani… i stvarno se čini kao da je san. Hvala što ste primili ove note u svoje živote već u manje od jednog dana od izlaska. Voli vas F.Za 27 godišnju pjevačicu kojoj trudnoća, brak i pjesma savršeno kroje život i još ljepše stoje, izjavila je kako joj je ovo do sada najposebnija pjesma.


– Kad sam prvi put kod Branimira u studiju čula prve taktove klavira, imala sam isti osjećaj kao kad sam čula pjesmu ‘S tobom’. Znala sam da je ta pjesma moja, da su te note baš mene pronašle. Priznajem, jedna sam od onih trudnica koje žele taj dio sebe zadržati dalje od svih, jer je to za mene najintimnije, najemotivnije i najosjetljivije razdoblje života. Ali, toliko sam sretna što smo nas dvoje snimili ovaj spot, i što će nam zauvijek ostati kao uspomena na najljepše trenutke. Stihovi i melodija u kojoj se mogu pronaći svi koji vole.


I doista već nakon prvog slušanja pjesma je zaradila brojene lajkove, a Franka je baš kao što kažu stihovi, u izvedbu utkala svu emociju ostvarujući pri tom svaki kutak svoje ženstvenosti.