My Next Guest Needs No Introduction

Emocionalni slom Kim Kardashian: Rasplakala se usred intervjua, a mnogi se pitaju je li razlog – rastava?

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Tijekom intervjua, Kim je odjenula žutu dolčevitu, a kosu je svezala u pletenicu. Mnogima su za oko zapele njezine suze.Kim Kardashian je viđena u suzama tijekom intervjua s voditeljem Davidom Lettermanom za Netflix.


Zvijezda se pojavila u kratkom video isječku za treću sezonu emisije “My Next Guest Needs No Introduction” zajedno s drugim poznatim osobama.


Tijekom intervjua, Kim je odjenula žutu dolčevitu, a kosu je svezala u pletenicu. Mnogima su za oko zapele njezine suze.
Zvijezda serije “The Keeping Up With The Kardashians” u intervjuu pokušava zaustaviti suze dok govori: “Pitam se zašto plačem, već sam pričala o ovome.”


Letterman ju pokušava utješiti riječima: “Ne, ne, ne. Jesmo li u redu?”, prije nego isječak kreće s prikazivanjem drugih zvijezda.


Iako razlog suza još nije otkriven, OK! pretpostavlja da je u igri možda pitanje oko njezine nedavne izjave da je blizu razvoda od repera Kanyea Westa.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Vinay Patel (@vinaypatelblogs)Jedan je izvor kazao da je Kim na korak od predaje papira za razvod, ali prije toga želi sjesti sa suprugom i razgovarati o važnim pitanjima, poput djece i financija.


“On radi sve što može da to izbjegne. U rijetkim prilikama kada vidi Kim, to je samo za kratku večeru. Nakon toga zbriše što je brže  moguće” tvrdi izvor.