Poseban dizajn

Emma Stone nosila haljinu koja se radila 712 sati: Javnost ju usporedila s – pečenom slaninom

Portal Novilist.hr

FOTO/Comons Wikimedia

FOTO/Comons Wikimedia

Posebno rađena haljina je na društvenim mrežama izazvala smiješne reakcijeEmma Stone je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara, crvenim tepihom prošetala u kreaciji koju potpisuje modna kuća Louis Vuitton.


Halijna tamno crvene boje sastojala se od ušivenih bisera i perlica. Izrađena je toliko detaljno, da je dizajnerima trebalo ukupno 712 sati da haljina bude gotova, prenosi Independent. 


Struktura haljine se pokazala vrlo kompleksnom, pa je modna kuća prihvatila pomoć još dvoje ljudi koji su pet dana radili na njoj.
“Bilo je vrlo teško zbog geometrije dizajna, pa smo morali smanjivati različite elemente, bez da promijenimo ukupan broj perlica i bisera”, prenosi Independent.Glumica nominirana za Oscara u kategoriji najbolje sporedne glumice, uz haljinu je uskladila nisku i zalizanu punđu. Modni dodatak su bili i prstenovi te naušnice iz kolekcije s potpisom Louis Vuitton.


Iako je Oscar u spomenutoj kategoriji na kraju završio u rukama Regine King, Emma Stone i njezina haljina su bili među top temama. Osim medijskih natpisa, ova se haljina pojavila i na društvenim mrežama. Iako mnogi govore da je Stone blistala, dio na društvenim mrežama komentira da njezina haljina izgleda kao da je napravljena od pečene slanine, a neke podsjeća i na vafle.