Objavila video

Ellen DeGeneres napokon komentirala navode o tome da stvara toksičnu radnu atmosferu: “Započinjemo novo poglavlje”

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Napokon je progovorila o svim navodima, uključujući i onaj da ne dozvoljava zaposlenicima da ju gledaju ravno u oči.Proteklih su tjedana mnogi prozvali voditeljicu i komičarku Ellen DeGeneres da stvara toksičnu radnu atmosferu, ponaša se neprikladno na radnom mjestu i vrši mobbing nad zaposlenicima u svojoj emisiji.


Napokon je progovorila o svim navodima, uključujući i onaj da ne dozvoljava zaposlenicima da ju gledaju ravno u oči. Objavila je video kao isječak premijere 18. sezone njezina talk-showa.


“Kao što ste možda čuli, ovoga su se ljeta širili navodi toksične radne atmosfere u našoj emisiji. A onda je bila i istraga.
Shvatila sam da se stvari koje su se ovdje dogodile, nisu trebale događati. Shvaćam to vrlo ozbiljno. Jako mi je žao svih koji su bili pogođeni.


Znam da sam u privilegiranoj poziciji i imam moć. Prihvaćam odgovornost za ono što se događa u mojoj emisiji. Imali smo mnoštvo razgovora proteklih tjedana i napravili smo potrebne promjene.


Danas započinjemo novo poglavlje.


U novinama i na društvenim mrežama su bili članci da nisam onakva kakva se predstavljam na televiziji.


Istina je da sam upravo takva osoba, ali i puno drugih stvari.


Ponekad sam tužna, ponekad ljuta, ponekad anksiozna, ponekad se živciram, ponekad sam nestrpljiva, ali radim na svemu tome. Ja sam rad u nastajanju.


Ne mislim da sam toliko dobra glumica da bih mogla dolaziti ovdje svakoga dana već 17 godina i zavaravati vas.


Moja namjera je uvijek biti najbolja verzija sebe.


Ako sam ikada nekoga razočarala i povrijedila nečije osjećaje, žao mi je zbog toga“, priča Ellen DeGeneres, a prenosi Just Jared.