Uspomena na oca

Ella Dvornik se pohvalila novom dirljivom tetovažom: “Prekrasno, originalno i samo tvoje”

S.M.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Njezini su obožavatelji oduševljeni idejom.Ella Dvornik (29) je napravila novu tetovažu koju je posvetila svom pokojnom ocu Dini Dvorniku. Motiv tetovaže je zapravo sadržaj razglednice koju je Dino Dvornik poslao svojoj obitelji tijekom putovanja iz Švicarske.


ella_dvornik

Ella Dvornik/InstaStory


 


“Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac Dino Dvornik. P.S Nemoj mi padat’ u paranoje, ne pijem, ne radim ništa loše, samo dobro za vas. Volim vas”, stoji na razglednici.
Ella je na svom Instagram profilu objavila da nije stala čitava poruka s razglednice, ali kako sama navodi “stao je onaj bitni dio”. Njezinu nadlakticu sada krasi: “Puno vas voli i poštuje vaš smušeni muž i otac, Dino Dvornik”.


Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)Njezina je nova tetovaža ganula i mnoge obožavatelje koji su u komentarima iskazali koliko im se ova ideja svidjela i koliko ih je ganula.


“Volim tetovaže koje imaju pravu težinu, bitnost i smisao”, “Meni je srce stalo”, “Dobro si se sjetila toga i jako lijepo od tebe” i “Prekrasno, originalno, samo tvoje, pokoj duši Dini” samo su neki od komentara ispod fotke koja je prikupila i više od 43 tisuće “lajkova”.