Detalji iz života

Ella Dvornik otkrila koliko kilograma ima u trudnoći: “Blago ti se, i ja bi…”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

U rujnu je zajedno sa suprugom Charlesom otkrila da čeka drugo dijete.Ella Dvornik Pearce svakodnevno sa svojim obožavateljima dijeli mnoštvo detalja iz privatnog života. U rujnu je zajedno sa suprugom Charlesom otkrila da čeka drugo dijete, a njihovu malenu Baile tek dva mjeseca dijele od titule “velike sestre”.


Ella je nedavno na svom Instagram profilu objavila i koliko trenutno ima kilograma. Njezina je vaga pokazala brojku 66.6, a Ella je u opisu fotke napisala samo: “Hmmmmm”. 


Među prvim komentarima se javila korisnica društvene mreže koja je napisala: “Blago ti se, i ja bi… Bolje da ti ne pišem koliko ja kilograma imam, a isti mjesec trudnoće”, na što je Ella odgovorila da je prošlu trudnoću u ovo vrijeme imala sedamdeset i dva kilograma. 
Na pitanje s koliko je kilograma “startala”, odgovorila je: “Sa 57 ovu trudnoću, prošlu s 52. S tim da sam prošlu trudnoću rodila sa 75 kila, nadam se da ovu trudnoću neću toliko nabiti”, pojasnila je uz smijeh.


Fotka je prikupila više od devet tisuća “lajkova”, a mnoge su Elline pratiteljice ostale iznenađene kilogramima u tridesetom tjednu trudnoće. “Oćeš da ti popravim dan? Toliko sam zadnji put imala u osnovnoj školi”, napisala joj je jedna pratiteljica.