Veselje u obitelji

Ella Dvornik objavila prvu sliku s ultrazvuka: “E u inat svima neka bude djevojčica”

P. N.

FOTO/Ella Dvornik, Instagram

FOTO/Ella Dvornik, Instagram

Obožavatelji su ispod objave krenuli s nagađanjima o spolu bebe.Blogerica i influcencerica Ella Dvornik (28) sa Charlesom Pearceom čeka drugo dijete. Sretna je trudnica nedavno na svom Instagram profilu objavila i prvu sliku s ultrazvuka: “Iz malenog prutića u pravo pravcato lice. Pozdravite ovo još bezimeno dijete. Valjda ćemo se sjetiti nekog kul imena uskoro. Službeno na pola puta”, napisala je Ella uz objavu.


Objava je raznježila svoje obožavatelje koji su u komentarima iskazivali iskrene čestitke bračnom paru. Još ne znamo hoće li malena Balie Dee dobiti mlađeg brata ili sestru, pa su Ellini obožavatelji u komentarima nagađali spol bebe te predlagali mnoga imena.


“E u inat svima neka bude djevojčica”, “Meni se čini da je muško”, “Ovo je mali Bony”, “Pljunuti tata”, “Dobar dan bebo, lijepo te je upoznati”, pisali su obožavatelji. Ella je za Jutarnji list na pitanje o spolu djeteta, odgovorila da još ništa ne smije reći.
“Ne smijem dok Charles ne da zeleno svjetlo. I prošli je puta otezao. Mislim, moram i njega pitati jer i on dio ove trudnoće. Uvijek me zna naživcirati. Više je žena nego ja po tom pitanju”, rekla je Dvornik i dodala da je uvijek razmišljala o troje djece, ali da je Charles rekao da je dvoje dosta”, kazala je Ella.


Inače, Ella je prošlog mjeseca bila u fazi preseljenja svoje obitelji u novi dom. Listopad joj je obilježilo preseljenje u novu kuću, a prilikom selidbe je objasnila koliko to može biti stresno.