Preslatki obiteljski portret

Ella Dvornik obiteljskom fotkom raznježila obožavatelje: “Ostani nam takva, Lumi”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Fotka je prikupila više od osamdeset i pet tisuća "lajkova", a mnogi su obožavatelji bili oduševljeni preslatkim obiteljskim portretom.Ella Dvornik je na svom Instagramu profilu objavila obiteljsku fotku na kojoj uz nju i supruga Charlesa, pozira i beba Lumi Wren. “It’s a wrap. Imali smo danas obiteljski photosession… Jedva čekam ostale fotke iz ovog sessiona. Nevjerojatno je kako bebači prespavaju sve, čak i kad su omotani k’o burrito. Ostani nam takva, Lumi”, napisala je Ella uz crno – bijelu fotku.


Fotka je prikupila više od osamdeset i pet tisuća “lajkova”, a mnogi su obožavatelji bili oduševljeni preslatkim obiteljskim portretom.


“Predivni! Fali Balie”,  “Divni”, “Predivnoooo”, “Odlična slika” i “Koliko ljubavi na jednoj fotki”, samo su neki od njih.
Podsjetimo, bračni je par svoju drugu kćerkicu dobio 20. veljače ove godine. 


“Stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h, čak 5 tjedana ranije. Mama se htjela odmoriti pa me je držala u tajnosti, ali ja sam vam jako sretna što vam napokon mogu svima reći bok! Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie! Puno pusa od ponosnih roditelja i Lumi Wren. Mama, smiješ popiti pivo!”, napisala je tada Ella na svom Instagram profilu. 


Ella je četiri dana uspjela skrivati vijesti o porođaju od javnosti, a njoj i njezinome suprugu Charlesu Pearceu ovo je drugo dijete. Prvu kćer, Balie Dee, dobili su u studenome 2017. godine.