Omaž

Ella Dvornik emotivnom objavom o pokojnom ocu dirnula u srce: ‘Nije nikome ćaća Dino! Samo meni’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram Ella Dvornik

Foto Screenshot Instagram Ella DvornikElla Dvornik na Instagramu je podijelila dirljivu fotografiju, kojom je odala počast prerano preminulom ocu Dini Dvorniku. Emotivnom porukom dirnula je ravno u srce sve koji su ju pročitali.


Na fotografiji je muška ruka s istetoviranim stihovima ‘Ti si mi u mislima’. Riječ je, naravno, o velikom istoimenom hitu Dine Dvornika iz sad već davne 1989. godine. Bila je to pjesma iz ranog razdoblja karijere hrvatskog kralja funka.


– Kad sretneš nekog i vidiš ovakav omaž. Srce k’o empire state building! Na mnogo stvari sam ponosna u svom životu. Na moju mamu koja je uvijek bila tu. Na mog muža i njegovu bezuvjetnu podršku, na moju predivnu kćer. Na mog djeda koji ostavio neosporiv trag umjetnosti…
Na moju drugu baku i djeda koji su se uvijek borili biti najbolje sto su mogli i prešli sve uspone i padove. Na Baku Dijanu. Na činjenicu da sam godinama i sada uvijek i zauvijek ‘kćer Dvornika’… Ne to nije sporedna uloga… To nije teret…. To je čisti vječni ponos!


Biti dio DNA legende koju ljudi toliko vole… Tata… Volimo te uvijek i zauvijek živiš u venama, i srcima i tuđim kožama! Besmrtan si! Kad su ga pitali kako je to biti sin Borisa Dvornika je l’ mu odmoglo il pomoglo: on je rekao: ‘Ja san to iskoristija, PA NIJE SVAKOME ĆAĆA BORIS DVORNIK!!!’ E pa nije nikome ćaća Dino Dvornik! Samo meni!!”, napisala je Ella Dvornik na Instagramu.