Versace

Elizabeth Hurley ponovno zadivila: Obukla haljinu koju je nosila prije 20 godina i izgleda vrhunski

S.M.

Elizabeth Hurley/Instagram

Elizabeth Hurley/Instagram

Glamurozna večernja haljina ima opasno visok izrez i dekolteElizabeth Hurley (54) je jedna od slavnih dama koje izgledaju kao da uopće ne stare. Nedavno je uskočila u svoju seksi ružičastu Versace haljinu koju je posljednji put odjenula davne 1999. godine.


Haljinu je odabrala za projekt Harper’s Bazaara koji je slavnim osobama kao zadatak zadao poziranje u njihovoj najodvažnijoj karantenskoj odjeći, prenosi Page Six.


“Imam nebrojeno mnoštvo prekrasnih sjećanja i uvijek se mogu sjetiti što sam odjenula za svako od njih. Haljina koju sam odabrala je Versace, a nosila sam ju prije 21 godinu na dodjeli modnih nagrada CFDA. Bila sam s tadašnjim dečkom Hughom Grantom i bilo nam je super. Haljinu sam potom spremila u poseban papir i još uvijek je savršena”, kazala je Hurley.
Glamurozna večernja haljina ima opasno visok izrez i dekolte, a Hurley je u njoj pozirala na krznenoj deki.“Kraljica!!!”, napisao je jedan obožavatelj u komentarima dok su je drugi počastili s “pravi komad” i “doslovno savršena”. Glumica je dugo u “vezi” s modnom kućom Versace. 1994. godine, postala je stilska ikona nakon što je pravila društvo Grantu na premijeri filma “Četiri vjenčanja i sprovod” u njihovoj crnoj haljini.


Elizabeth Hurley je noviju verziju baš te haljine, odabrala za look tijekom snimanja za Bazzar i usput se prisjetila kako je uopće odabrala haljinu.


“Morala sam hitno pronaći haljinu za Hughovu premijeru, a tih dana se uopće nisam razumjela u modu. Sjećam se da sam otišla u ured gdje su doslovce izvukli haljinu iz bijele plastične vrećice. Uzela sam ju kući i sama napravila svoj make up i frizuru, svađajući se s Hughom oko ogledala. Ogledalo čak nije niti bilo veliko, u našem malom jednosobnom stanu. Sve je bilo poprilično ne-glamurozno za razliku od toga kako izgleda danas”, kazala je Hurley.