Otkrila tajne

Elitna srpska prostitutka: ‘Političari su najveći perverznjaci, ali njemu ne bih nikad naplatila’

P. N.

Foto Ilustracija

Foto Ilustracija

Taj čovek je bio toliko dobar u krevetu, malo je reći kako me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela, ispričala jeAfera elitne prostitucije potresa Srbiju, a dobro čuvane tajne izlaze na vidjelo. Među glavnim akterima našli su se i visoko pozicionirani političari i druge javne osobe. 


Na popisu klijenata najvećeg svodnika regije s Balkana uhićenog Mihajla Maksimovića, kako to već biva, našli su se i poznati političari, javne osobe, reality zvijezde te čak bivši NBA košarkaš. Navodno bi orgije koje su se organizirale mogle zasjeniti i Berlusconijeve Bunga bunga partije, jer prema pisanju srpskih medija jedan je klijent organizirao orgije u vili sa čak 60 djevojaka.


Intrigantna je posebice ispovijest jedne od djevojaka iz tima uhićenog Mihajla Maksimovića, koja je otkrila pikantne detalje s kojima se u sedam godina bavljenja “elitnom prostitucijom” susretala. Djevojka koja je bila jedna od vodećih elitnih prostitutki koje su opsluživale ugledne klijente i političare, detaljno je opisala svoja iskustva, prenosi Kurir.
U svojoj iskrenoj ispovijesti 25-godišnja djevojka otkriva:


Uzbuđenje i gađenje


“Sjećam se dana kada je svodnik ugovorio sastanak s nas nekoliko djevojka i obavijestio nas da idemo na privatno druženje s tada jednim od najviših državnih dužnosnika. U prvi tren sam se iznenadila što on koristi usluge prostitutki, budući da je u poznim godinama. Ipak, uzbuđenje je ubrzo potisnuo osjećaj gađenja, jer mi je to bio dokaz kako se poslije samo godinu dana otkako sam u poslu vodim kao elitna prostitutka”.


Djevojka je progovorila i o o tome kako je prvi put iskusila osjećaj prodavanja vlastitog tijela za novac i svim strahovima koje je prošla baveći se ovim poslom u koji je ušla kao 18 -godišnjakinja:


“Tremu sam imala dva puta u životu. Prvi put kada sam prodala svoje tijelo i drugi put kada su me poslali kod njega, jer mi je on bio prvi političar. Plan je bio da se sa njim sastanem u ogromnoj kući na Avali, a kada su me dovezli tamo, tresla sam se kao prut. Dočekao me je kao gospodin i pitao što ću popiti. Nakon manje od pola sata bili smo u krevetu.


Mislila sam da će seks trajati kratko. Bio je previše star da bih se uopće morala truditi, ali dogodilo se potpuno suprotno. Taj čovek je bio toliko dobar u krevetu, malo je reći kako me je iznenadio. Imao je energiju mladića i jedan od najvećih spolnih organa koje sam ikada vidjela. I poslije sedam godina bavljenja ovim poslom rekla bih kako je to jedini klijent kojem bih se vraćala iznova i kojem ne bih ni naplatila seks”.


Tamna strana fetiša


Osim ugodnih iskustava I.O. opisuje i ona bizarna navodeći primjer jednog ministra koji je već pri trećem druženju otkrio svoju tamnu stranu fetiša:


“Tražio je da ga vežem za krevet i udaram po licu i tijelu. Često bi moje gaćice držao ustima dok me je divljački je*ao. Tražio bi od mene da ga grizem po leđima, a dva puta mi je donio i sado-mazo kostim. Kolegice koje su bile duže u poslu smijale su se na moje priče, ali su me upozorile kako me tek čekaju njegove ludosti. Brzo sam shvatila o čemu su pričale”.


Slično je bilo i s još jednim bivšim ministrom i još uvijek aktivnom političaru:


“Svaki naš seks počeo bi tako što bi mi više od deset minuta ljubio stopala. Na početku sam se grozila toga, ali kasnije sam navikla. Često bi se hvalio da njegova supruga, koja je dvaput starija od mene, ima više od 2000 pari cipela.


Osim što je donosio cipele, taj čovjek nikada nije došao u hotel, a da svakoj djevojci kojoj plaća seks ne donese parfem. Kada bi se sve završilo, on bi mi se zahvalio, rekao da se čuvam i poljubio bi me u čelo. Poslije toliko godina u ovom poslu neću pretjerati ako kažem da među političarima ima najviše perverznjaka”.


Najkraći seks ikad


Među klijentima ugledne elitne prostitutke I.O. bio je i političar pod nadimkom Palčić, kojeg su tako prozvali zbog malog spolovila i kratkoće odnosa koje je nudio.


“U jednom prestižnom apartmanu u Novom Beogradu pogasio je sva svjetla, legao na mene, a poslije ustao i otišao se istuširati. Ništa nisam osjetila. Doslovno sam postavila rekord u najkraćem seksu ikada”.


Među elitnim prostitutkama u timu uhapšenog svodnika Mihanovića bile su i neke od sudionica televizijskih reality show programa. Otkriveno da je radio s najmanje sedam prostitutki od kojih je uhapšeno pet, među njima Milica Živanović u javnosti poznatija kao Mimi Oro te Playboyeva zečica Božana Vujinović iz Banje Luke koja nosi zanosni nadimak ‘Božana Neodoljiva Neumoljiva’.


Božana Neodoljiva postala je slavna diljem Balkana zbog veze s popularnim folk pjevačem Aleksandrom Vuksanovićem, poznatijim pod estradnim imenom Aca Lukas. Trakavica o elitnoj prostituciji i dalje se kotrlja srpskom estradno-političkom scenom.