"Just messy"

Ecija Ivušić objavila iskrenu poruku: “Nitko nije došao do cilja šetajući po ravnici”

P. N.

FOTO/Ecija Ivušić, Instagram

FOTO/Ecija Ivušić, Instagram

"Znam bit bossy, nekad i sassy, al pretežno sam just messy...", kazala je voditeljica.Radijska voditeljica Ecija Ivušić (33) ovih dana često objavljuje iskrene i poduže objave na svom Instagram profilu. Opširni i zanimljivi opisi kraj fotografija oduševljaju i njezine pratitelje koji ne propuštaju priliku ostaviti kakav motivacijski komentar.


Voditeljica je nedavno objavila “selfie” razbarušene kose, odjevena u sjajno i ženstveno sivkasto odijelo. Kombinaciju je nadopunila potpunim make-upom i srebrnim topićem ispod sakoa. 


“Znam bit bossy, nekad i sassy, al pretežno sam just messy. Tipa padnem/spotaknem se jedno 2, 3 puta dnevno (u ravnim cipelama), zabijam se u identični rub u stanu i imam resident masnicu na bedru već mjesecima. Imam i bar jednu mrlju od čokolade na dnevnoj bazi.Mrzim ravnu kosu (dosadna je) i ravne cipele (jer u njima padam). Ne volim ljude kojima je sve ravno (dosadno im je), ne volim ni ravnice (prerevne su)”, stoji u početku njezine objave.

FOTO/Ecija Ivušić, Instagram


FOTO/Ecija Ivušić, Instagram

“Volim petlje i čvorove, smiruje me kad ih raspetljavam. Ne volim kad netko petlja. Petljaju se stvari, ne ljudi. Nekad se probudim i pomislim da sam komplicirana, onda razmislim i shvatim da stvarno jesam. Ali toliko jednostavno komplicirana da me to čini svojom. A dobro je biti svoj. Loše je svojatati. I još gore je biti tuđi. Nitko nije došao do cilja šetajući po ravnici, bez ijednog čvora i modrice koju nije pokupio putem. Jer život je jedna velika petlja. Hvala bogu postoji nešto što puno toga može raspetljati u nama. Zove se ljubav. Ali prema sebi. Jer prvo sebe otpetljaj, pa onda možeš i sve ostale čvorove koji se nađu na putu. A do tada krivudaj, zabijaj se, nosi ponosno masnice, mrlje i ožiljke jer sve je to put do tvoga cilja. Ali ipak možda razmisli da promijeniš te cipele ako u njima stalno iznova padaš”, zaključuje voditeljica.


FOTO/Ecija Ivušić, Instagram


FOTO/Ecija Ivušić, Instagram“Ti si legenda”, “Predivna si Ecija još i ovakav tekst pa…” i “Ti si, kao prvo, prekrasna”, samo su neki od komentara njezinih obožavatelja ispod fotke.