Popularni voditelj

“Drž se, miško!!!” Lana Klingor poslala podršku Zoranu Šprajcu

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramZoran Šprajc dobro se oporavlja nakon što je završio u bolnici, a već je i podijelio objavu stabilnog rada srca i na svojim društvenim profilima. Usput, prisjetio se svojeg poseljednjeg posjeta ovoj bolnici prije šest godina.


U svom zabavno sarkastičnom stilu objasnio je je kako se od onda do danas, odjel intenzivne njege u bolnici u Dubravi sjajno »oporavio«.


Uz brojne lajkove omiljeni voditelj dobio je i pregršt komentara sa željama za što brže ozdravljenje, a najsimpatičniji bio je onaj »Drž se, miško!!! – kojeg mu je uputila pjevačica Lana Klingor.
Kratku crticu koju je voditelj podijelio iz bolesničke postelje u cijelosti prenosimo:


– Nitko normalan ne voli bolnice al’ ja nisam od tih, pa nekako baš volim obići svoju bolnicu u Dubravi. Osobito mi je drag odjel intenzivne njege na kardiologiji. Uvijek me zanima sto ima novoga, kako napreduju s tehnologijama, metodama, materijalima, volim popričati s osobljem i tako to. Zadnji put sam bio prije šest godina i valjda mi zafalili ti ljudi i stentovi, uglavnom neki dan mi neki vrag nije dao mira sve dok ponovo nisam otišao. I zanimljivo, došao sam na svoj najdraži odjel točno na isti dan, skoro i sat, kao i prije šest godina.


Petak 23.studenog u večernjim satima, taman kad gužva malo mine pa mozeš na miru s ljudima ljudikat. I nisam požalio, stvarno sam imao što vidjeti. Otkako me nije bilo ekipa je povukla novce iz eu fondova i napravila potpuno novi odjel intenzivne plus nove sale i dnevna bolnica za koronarnu I to sve tako moderno i high-tech s mnoštvom lampica, žica i ekrana, imaš osjećaj da si ušao u kliniku u Clevelandu a ne na kardiologiju u Dubravi.


Osim toga ljudstvo raspoloženo kao da su i sestre i braća i doktori i doktorice i čistačice zadovoljni i s osnovicom i s koeficijentom, s dodacima i s prekovremenima, Plenki bi zadovoljno rekao jesam li vam rekao, ali naravno da nisu nego gostima samo ostavljaju dojam da jesu jer gost nije došao zbog njih nego zbog sebe. A pri tome sve te sale, sobe, stropovi, podovi, sve nekako uredno i čisto a ekipa uigrana kao na izmjeni guma u formuli jedan i tako danonoćno. Pa nisam mogao odoljeti i ne iskoristiti priliku i zadržati se u tom dobrom društvu nekoliko dana i evo kao što pokazuju brojke na mom monitoru, takva je to ekipa da i najveću budalu uspije dovesti u red. 🙂Premda, mislim se, idući put bi fakat mogao navrnuti samo na kavu.