Iako je bilo bolno...

Donna Vekić progovorila o prekidu s Wawrinkom: “Konačno imam više vremena za svoje frendice”

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine - napisala je VekićHrvatska tenisačica Donna Vekić po prvi je put progovorila o prekidu s njezinim kolegom Stanom Wawrinkom. Pojasnila je kako joj je prekid teško pao, posebice zbog toga što je javnost bila uključena u cijelu situaciju. 


– Teško bi se moglo reći da je naša veza bila tajna. Svi ljudi oko nas, mislim oni iz tenisa, znali su da smo Wawrinka i ja par te je bilo pitanje vremena kada će to izaći na svjetlo dana. Danas kada se osvrnem na to razdoblje, moram priznati da je bilo teško. Svakome je teško preboljeti prekid veze, pogotovo ako je to vaša prva važnija veza, a sve se odvija pod lupom javnosti – ispričala je Vekić za Cosmopolitan dodajući kako su ju pogađali medijski napisi. 


– Najviše me boljelo to što su novinari izvrtali istinu i pisali da sam ja kriva za raspad njegova braka, što je miljama daleko od istine. Kada se prisjetim svega što mi se događalo, shvaćam da sam bila dijete te da je velika razlika imaš li osamnaest ili dvadeset tri. Konačno imam više vremena za svoje frendice i obitelj – zaključila je Donna.