Početak ljubavi

Dok svijet čeka dodjelu Zlatne lopte, Luka Modrić obilježio najvažniji datum u svojem životu

P. N.

Foto Instagram

Foto Instagram

Kapetan Vatrenih u svojoj je knjizi "Moja igra" pobliže opisao kako su izgledali njegovi prvi susreti s Vanjom, koji su se dogodili kada je imao tek 19 godinaKapetan Vatrenih i nogometaš madridskog Reala proslavio je ovoga tjedna veliku obljetnicu sa svojom suprugom – 15 godina zajedničkog života.


Luka Modrić i njegova bolja polovica Vanja ne vole se previše isticati u medijima, ali je zato Luka iskoristio društvene mreže kako bi supruzi čestitao ovaj veliki datum. 

Kapetan Vatrenih u svojoj je knjizi “Moja igra” pobliže opisao kako su izgledali njihovi prvi susreti koji su se dogodili kada je Luka imao tek 19 godina, a 24-godišnja Vanja radila u agenciji Zdravka Mamića. 


– Razgovarali smo o svemu i svačemu, o njezinu poslu, o suigračima, o tome kakav će biti Dinamo, kako je meni u Interu, mladoj reprezentaciji, kako živim u Zagrebu. Osjetio sam kako se opustila i tako je naš prvi kontakt potrajao više od tri sata. Bio sam zadovoljan dogovorom da ćemo se vidjeti kad se vratim u Zagreb. Povod je, naravno, trebalo biti pronalaženje stana, ali sama pomisao da ću se s njom sastati bila mi je – wow! – napisao je Luka u svojoj knjizi. 


Šest godina kasnije vjenčali su se, ali i dobili prvo dijete – sina Ivana. U medijima se često pisalo o tome kako je Vanja Luki najstroži kritičar. Naime, svaku mu utakmicu pomno analizira i traži greške, a u prošlosti mu je uvijek savjetovala da više puca, a ne asistira. Osim sina imaju i dvije kćeri, Emu i Sofiju.