"Saaho"

Djevojka Dinamovog napadača u bollywoodskom filmu: “Bilo je to predivno iskustvo!”

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

U filmu "Saaho" je imala ulogu uz indijskog glumca Prabhasa te indijsku glumicu Shraddhu Kapoor.Tea Slavica (19) studentica, manekenka, prva pratilja Miss Hrvatske i djevojka Dinamovog napadača Brune Petkovića, započela je glumačku karijeru.


Slavica je na svom Instagram profilu objavila fotke sa snimanja bollywoodskog filma “Saaho”. U filmu je imala ulogu uz indijskog glumca Prabhasa te indijsku glumicu Shraddhu Kapoor.


Riječ je o akcijskom trileru kojeg je režirao i napisalo Sujeeth, a producirali UV Creations i T-Series. Film bi krajem kolovoza trebao stići u kina. Indijski je film sniman u Austriji, Mumbaiju, Dubaiju, Abu Dhabiju, Rumunjskoj, te ostalim dijelovima Europe, a na IMDb-u piše da je glavna tema filma – borba za prevlast. 
“Bilo je zadovoljstvo raditi s čitavim timom. Bilo je to predivno iskustvo, a i zadovoljstvo raditi uz glumca Prabhasa. Ne mogu dočekati izlazak filma. Hvala vam svima”, napisala je Slavica na svom Instagram profilu, objavljujući nekoliko fotografija iz filma.