Rođendan bez torte

Demi Rose otkrila tajnu savršene figure: ‘Najmasnije što jedem su orašasti plodovi’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramBritanska ljepotica Demi Rose prošlog je tjedna u Londonu proslavila svoj 24. rođendan.


Za rođendansku proslavu demi odjenula je crvenu haljinu koja je elegantno istakla njenu figuru. Ovaj put Demi nije pozirala s dubokim dekolteom i visokim prorezima, ali svejedno je njezina savršena figura osvojila brojne komplimente njezinih fanova.


Demi je uz fotografiju napisala:
– 24 danas! Osjećam se tako sretno, zahvalno što sam ovdje i blagoslovljena sa svime što imam.  Moje prijatelje, ljubav koja je u mom životu i podršku koju cijele godine dobivam od vas. Spremna sam za još jednu godinu i sve što mi ona može donijeti. Hvala vam na svim vašim rođendanskim željama! Volim vas dečki.Demi je također otkrila svoju recepturu ljepote i životnog stava:


– Pokušavam ostati zdrava koliko mogu. Zbog posla puno putujem, pa je ponekad teško, ali i pokušavam zadržati svoju rutinu …Svi kažu da sam najzdravija osoba koju poznaju.

Najmasnije što pojedem su orašasti plodovi i maslac od kikirikija …


Moja figura nažalost brzo dobiva na težini. Što god loše pojedem moje tijelo zapamti i dodaje »grame i kilograme«. To znači da nema rođendanske torte! …


– Sve što sam danas pojela je ludost. Pojela sam puno oraha i osjećam krivnju, jer u njima ima puno masnoće. To je moja poslastica!