Moderna obitelj

David Beckham i Courtney Cox zajedno u jacuzziju: Je li njen potez bio primjeren?

P. N.

FOTO/David Beckham, Instagram

FOTO/David Beckham, Instagram

“Too hot in the hot tub! #modernfamily,” napisala je Cox u objavi.Glumica Courteney Cox i nogometna zvijezda David Beckham trebali bi se pojaviti u nadolazećoj epizodi “Moderne obitelji”, prenosi Page Six. Serija u produkciji ABC-a postala je svjetski hit, a Cox je objavila snimku sa snimanja. Na svom je Instagram profilu objavila kratki video s dvije fotke u kojemu možemo vidjeti nju i Beckhama kako uživaju u jacuzziju.


Objavljene fotke osim gostujućih zvijezda serija prikazuju i standardnu glumačku postavu, Jesseja Tylera Feergusona i Erica Stonestreeta koji im se priključuju. 


“Too hot in the hot tub! #modernfamily,” napisala je Cox u objavi.
Neki su obožavatelji primijetili da je glumica stavila ruku na Beckhamovu nogu što smatraju potpuno neprikladnim jer su oboje u ozbiljnim vezama. Cox trenutno hoda s Johnnyjem McDaidom (Snow Patrol), a Beckham je više od dvadeset godina u braku s Victoriom Beckham. 


Beckham se pobrinuo da ne bude nikakvih neprikladnih glasina objavom u kojoj naglašava da su on i Cox jednostavno suradnici. “Upoznao sam novu PRIJATELJICU danas na poslu”, napisao je Beckham na svom Instagram profilu.