Splitska zvijezda

Danijela Martinović najavila bombu: Pišem roman, otkrit ću mnoge nepoznate detalje o svom životu

Portal Novi list

Danijela Martinović / Foto Screenshot In magazin Nova TV

Danijela Martinović / Foto Screenshot In magazin Nova TV

Roman je prožet doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo, najavljuje Danijela.Danijela Martinović, nakon sedam godina, vraća se na pozornicu Splitskog festivala, a ekipi In magazina Nove TV otkrila je i kako priprema roman, koji će uvelike biti autobiografski. Splitska zvijezda progovorila je i o svojem ljubavnom statusu.


Dizajnerica Monika Hršak Danijeli stvara haljinu u kojoj će sigurno zabljesnuti na pozornici na Prokurativama. Na ovoj raskošnoj haljini Danijela je odlučila istaknuti slike onih dijelova grada Splita koji su joj važni.


”Imam dijelove grada Splita koje su na poseban način obilježile moj život i onda sam htjela da ta haljina priča priču i tu su ti punktovi moga grada koji čuvaju moje uspomene i svaka ima priču za sebe”, priča Danijela.


Šivanje po Burdi
Da točno zna što želi kad je moda u pitanju pjevačica je pokazivala već u djetinjstvu.


”Moja mama je znala šiti, ali isključivo i samo po legendarnoj Burdi, i onda sam joj ja zadavala muke jer bi rekla mama je l’ ti meni možeš ovaj rukav spustiti, staviti faldu i onda bi ona joj ja ne mogu to, vidiš da je ovo drugi kroj”, kaže.


A kad je mama čula da se nakon sedam godina vraća na Splitski festival reagirala je ovako:


”Mama je moja izuzetno smiješna jer ja sam zaista u njenom životu, a to vjerojatno svaka mama tako doživljava, zaista djevojčica.


Kad joj je Izabela rekla mama Danijela ima jednu prekrasnu pjesmu s kojom ide na Splitski festival i onda ja ona doslovno sva zabrinuta rekla stvarno, a oće li je primiti”, prepričava Danijela.


Nepoznati detalji na 200 stranica


I primili su je, Danijela će u nedjelju u Splitu otpjevati svoju novu pjesmu “Fortunata”.


”Ta pjesma zaista ima ono nešto u sebi posebno, ima neku snažniju poruku”, govori Danijela.


Kad je ljubav u pitanju tu je tajanstvena, otkrila je samo je li njeno srce slobodno.


”Slobodno je, slobodno je”, kaže.


Nepoznate detalje iz svog života objavit će u romanu koji izlazi na jesen. Na 200-injak stranica njene buduće knjige bit će puno autobiografskih dijelova.


“Svaki čitatelj će jako dobro znati…”


”Svaki čitatelj će jako dobro znati koji su trenuci autobiografski, stvarni.


Ali je zaista prožeta tim autobiografskim trenucima i zapravo mojim doživljajima moga života kroz koji sam koračala dok su svijet i javnost vidjeli nešto drugo”, govori Danijela.


Po svemu sudeći roman Danijele Martinović mogao bi biti zanimljivo štivo, javlja In magazin Nove TV.


In Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV,