Gigi Hadid

Danas rastura u manekenstvu, a nekad su joj govorili da nema tijelo za modnu pistu

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

 U vrijeme kada je Gigi ulazila u manekenske vode, trenirala je odbojku.Jelena Noura “Gigi” Hadid koja je svoju manekensku karijeru započela prije pola desetljeća, nije uvijek bila puna samopouzdanja. Nije imuna na kritiku tijela, a nedavno je snimala naslovnicu za i-D Magazin te progovorila o imidžu tijela, samoći i sreći.


Iako je na setu željela prikazati mekoću i snagu odjednom, progovorila je o vremenu kada joj je pouzdanja manjkalo. U vrijeme kada je Gigi ulazila u manekenske vode, trenirala je odbojku i izlazila iz srednje škole.


Tada je voljela svoje odbojkaško tijelo i bila je svjesna koliko je naporno trenirala da bi dobila sve te mišiće i zaobljenja u pojedinim dijelovima tijela. Izjavila je da joj to na neki način danas nedostaje, dok joj ne nedostaju kritike koje je u to vrijeme morala podnositi, a koje su govorile kako njeno tijelo nije stvoreno za modnu pistu.
Poznati francuski modni dizajner i pisac, Jean Paul Gaultier, na reviji 2015. pomogao je tada mladom modelu na način da je obukao Gigi u odjeću koja nije puno pokrivala, napravivši time raskorak u odnosu na ostale modne stiliste ili dizajnere koji su nastojali što više pokrivati njezino tijelo.  


Gigi je indirektno zahvalila na lijepoj gesti koja joj je povećala samopouzdanje i dala priliku da zasja na svoj način.