"Divlji vjetre"

Damir Kedžo se oglasio oko odluke organizatora Eurosonga: “Žao mi je što neće čuti ovu pjesmu”

P. N.

FOTO/SERGEJ DRECHSLER

FOTO/SERGEJ DRECHSLER

Brojni su obožavatelji u komentarima pohvalili njegovu "Divlji vjetre". Odluka o otkazivanju Eurosonga zbog pandemije koronavirusa svima je razumljiva, ali odluka da će predstavnik svake države iduće godine morati imati drugu pjesmu, naišla je na neodobravanje mnogih. 


Organizatori su kazali i da će delegacije moći promijeniti izvođača ako tako žele, što znači da se neki od ovogodišnjih glazbenika koji su izabrani da predstavljaju svoje države, iduće godine možda neće niti pojaviti na ovom glazbenom natjecanju.


I naš je predstavnik, Damir Kedžo, imao komentar na ovu odluku. “”Odluka EBU-a je kao i ona prethodna očekivana. Žao mi je što Europa neće čuti ‘Divlji vjetre’ u punom sjaju na velikoj pozornici uz poseban scenski nastup i zborno pjevanje mojih sjajnih cura.
Vrijeme u kojem živimo je teško i moramo donositi teške odluke, samo neka smo svi zdravi. To je trenutno jedino važno. Surađujem s Hrvatskom delegacijom odlično od prvog dana i vjerujem da ćemo u danima koji slijede naći najbolje moguće rješenje za nastup Hrvatske na Eurosongu”, napisao je glazbenik na svom Instagram profilu.


Njegovi su obožavatelji u komentarima redom pisali da je “Divlji vjetre” fantastična pjesma te da je i njima žao. Usput su napisali i riječi ohrabrenja, pa u jednom od komentara stoji: “Glavu gore, bitno da sada postoji fenomenalna pjesma s kojom idem dečku na živce već… nadam se da ćeš svejedno ići na Eurosong, da te neće za to zakinuti!”


“Nadam se da ćete tvoj tim i ti naći pjesmu za Euroviziju 2021. Velika podrška” i “Žao mi je…tu moćnu pjesmu je trebao cijeli svijet čut, ali i sljedeće godine budeš stvorio neku posebnu pjesmu, sasvim sam sigurna”, neki su od komentara njegovih obožavatelja.