Kris Jenner

Da, ima i toga: Najpoznatija menadžerica na svijetu u kući čuva vlastitu voštanu figuru

P. N.

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Mnogi su ostali u čudu.Kris Jenner (64) nedavno je pokazala blagdanski ugođaj u svome domu gdje je smjestila i jedan poseban ukras – vlastitu voštanu figuru, prenosi INSIDER.


Zvijezda reality emisije “Keeping Up With The Kardashian” i poznati “mamager” u jednoj od Instagram priča objavila je trenutak kada je njezina kćer Kim, po prvi puta vidjela spomenutu figuru.


Voštana Kris sjedi prekriženih nogu za barom u kući, odjevena u Dolce & Gabbana sako, crne hlače i cipele na petu.
Kardashian West je priznala da je bila iznenađena, iako je znala da je figura tamo. Nastavila je dirati figuru po licu da potvrdi preciznost detalja, od korijena kose do oznaka na koži.


“Ne mogu niti objasniti koliko je ovo jezivo i fantastično”, kazala je. 


Jenner je objasnila da je figuru za nju napravio “Hollywood Wax Museum” i našalila se: “To je da me možeš posjetiti i ne slušati kako pričam”.


U videu se zatim pojavila gošća na večeri, Chrissy Teigan, koja je htjela vidjeti figuru jer je Jenner u među vremenu obrisala priču s Instagrama. Teigen je pogledala figuru i pitala ima li bradavice, prenosi INSIDER.“Chrissy je opsjednuta samnom, zaista. Gledala je u ‘mene’ kao da sam to ja, ali nisam to ja”, kazala je Jenner.


Nakon što je objavila fotku na Instagramu, obožavatelji su ostali u čudu.


“Zbunjuje li ta figura njezinu unučad?”, “To je jezivo” i “Ovo je ludo”, neki su od komentara obožavatelja. S druge strane, bilo je i onih koji su potez ocijenili kao “legendaran”.