Slavni nogometaš

Cristiano Ronaldo najavio da će oženiti Georginu: ‘To je i san moje majke Marie’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramCristiano Ronaldo (34) otkrio je da se planira oženiti svojom djevojkom Georginom Rodríguez (25) s kojom je od 2016. godine. Nogometni as izjavio je da je to i veliki san njegove majke Marie Dolores dos Santos Aveiro.


U nedavnom razgovoru nogometaš je kazao:


– Ona mi je toliko pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. Bit ćemo oženjeni jednog dana, sigurno. To je i san moje majke. Super je Georgina. Ona je moja prijateljica. Razgovarali smo o tome. Otvaram srce za nju i ona otvara srce za mene.
Georgina se sjajno uklopila u život s Cristianom i njegovom djecom: devetogodišnjim Cristianom Jr.-om, dvogodišnjim blizancima Eva i Mateom, a njihova zajednička djevojčica Alana za dva mjeseca proslavit će drugi rođendan.Unatoč Ronaldovoj uzbudljivoj profesiji i karijeri, Georgina je nedavno priznala kako nije lako biti u vezi s nekim tako slavnim poput njega.


Georgina je otkrila i kako joj je jako važna emocionalna povezanost s Ronaldom, ali i romantičnost i putenost, te priznala kako uvijek spava u donjem rublju.


Španjolska manekenka koja je donedavno bila model za donje rublje brenda Yamamay, u svom je nedavnom intervjuu rekla da je susret između nje i nogometaša bio »ljubav na prvi pogled« za oboje.