Promjena izgleda

Čini se da je Kardashianka pretjerala i šokirala obožavatelje: “Vratio se Michael Jackson!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Khloe je pored fotki napisala da je "hidratizirana i zdrava", a jedan ju je pratitelj "poklopio" komentarom da nije riječ o hidrataciji i zdravlju već "operacijama i novcu"Javna je tajna da sestre obitelji Kardashian-Jenner prolaze brojne kozmetičke zahvate i tretmane, da bi postigle svoju viziju “savršenih tijela”. Jedna sestra o kojoj se posljednjih dana puno piše, svakako je Khloe Kardashian.


Razlog tome su njezine nedavne objave na Instagramu, zbog kojih su mnogi obožavatelji zaključili da je “pretjerala”. Khloe je na početku pompe oko obitelji Kardashian, iz vremena dok je Kylie Jenner bila tek malena djevojčica, a ne majka, poduzetnica i milijarderka, bila poznata kao tvrdoglava i samostalna sestra koja nije igrala po ničijim pravilima.


Imala je oštar jezik, smisao za humor i vlastiti stil zbog kojeg se potpuno razlikovala od svoje starije sestre Kim Kardashian. Njezina iskrenost i realnost, pribavili su joj vojsku pratitelja i obožavatelja. 
No, stvari se mjenjaju. Dok se Kim prebacila u svijet mode i kozmetike i posvetila pravnom fakultetu, Khloe se posvetila korekciji vlastitog izgleda. Nakon što je izgubila pozamašan broj kilograma, tijelo dovela u nevjerojatnu liniju i iz brinete prešla u plavuše, Khloe je počela sve više eksperimentirati sa kozmetičkim tretmanima, a čini se i zahvatima. 


Njezina najnovija objava na Instagramu, kod obožavatelja je donijela neminovnu povrdu – Khloe je operirala nos. “Iznenađena sam što operacija nosa može proći toliko loše, kada imaš brdo love”, napisala je jedna obožavateljica.Khloe je pored fotki napisala da je “hidratizirana i zdrava”, a jedan ju je pratitelj “poklopio” komentarom da nije riječ o hidrataciji i zdravlju već “operacijama i novcu”.


“Što si napravila svome licu?”, “Bila si puno ljepša prije” i “Tužno je što ima toliko malo samopouzdanja pa je osjetila potrebu da skroz promjeni izgled”, neki su od ostalih komentara.


U mnogim se komentarima na njezinu objavu mogu pročitati i usporedbe njezina nosa s onim pokojnoga Michaela Jacksona, a netko je napisao i da se sama legenda popa – vratila.