Uživa u sunčanju

Stylish kombinacija za ljetnu sezonu: Ciara nizom fotki pokazala preslatki trudnički trbuščić

S.M.

Ciara/Instagram

Ciara/Instagram

Na fotkama je odjevena u crni kupaći kostim i uz neizostavni ljetni dodatak - slamnati šešir. 

Ciara se nizom fotki na svom Instagram profilu priprema za toplije dane pa je tako ukrasila profil ljetnim selfiejima. Tijekom vikenda je objavila pregršt fotki na kojima je vidljiv i preslatki trudnički trbuščić, u prvom planu dok se sunča u vlastitome vrtu.


Na fotkama je odjevena u crni kupaći kostim, sunčane naočale, nekoliko pomno odabranih komada nakita i uz neizostavni ljetni dodatak – slamnati šešir.View this post on InstagramThe Bump is Bumpin 🥰


A post shared by Ciara (@ciara) onCiara je uz fotke napisala da joj raste trbuščić, a Harper’s Bazaar prenosi da pjevačica sa suprugom Russellom Wilsonom čeka dječačića.


Kada je pjevačica prvi puta s javnosti podijelila vijest o trudnoći, učinila je to fotkom u bikiniju koju je objavila na svom Instagram profilu. Objavila ju je u siječnju, a za fotku je odabrala onu s ljetovanja na otočju Turks i Caicos.
“Broj 3”, napisala je kraj te fotke.


Posljednji maleni dodatak obitelji Wilson, pridružit će se njihovoj kćerki Sienni Princess Wilson (3) i sinu Future Zahir Wilburn (5)


Ciara je prethodno za Harper’s Bazaar kazala da je njezina veza s Wilson “prekrasna” te dodala: “Ako netko ne podupire vas i vašu viziju i vaše snove – bilo da je to vaš partner, prijatelj ili bilo tko, onda morate nastaviti dalje.”