Captain America

Chris Evans otvoreno o problemu s napadima panike: Zbog njih je umalo završio glumačku karijeru

S.M.

Chris Evans/Flickr

Chris Evans/Flickr

Glumac kaže da su napadi panike započeli na filmskom setu prije deset godina.Ubrzano disanje, ostajanje bez zraka, osjećaj slabosti i hladan znoj, poznati su simptomi svima koji su se bar jednom u životu suočili s napadom panike. Ako ste mislili da ste sami u toj skupini, niste. Razumije vas i Chris Evans koji je u nedavnom intervjuu iskreno progovorio o ovoj temi.


Slavni se glumac u posljednjoj epizodi podcasta THR-a, osvrnuo na svoju karijeru i kazao da mu je trebalo puno vremena dok ga nisu počeli smatrati ozbiljnim glumcem. Mnogi su njegove filmove u to vrijeme smatrali lošima. 


“Bio je to vremenski period u kojem sam razmišljao da ne mogu napraviti dobar film. Pitao sam se i koliko ću još šansi dobiti”, kazao je Evans.
Glumac je kazao da je na snimanju filma “Puncture” 2010. godine, počeo dobivati napade panike.


“To je bilo prvi put da sam na filmskom setu imao mini napade panike. Pomislio sam da možda gluma i nije za mene jer nisam siguran da se osjećam zdravo koliko bih se trebao osjećati”, objasnio je.


Uskoro je nakon ovoga filma, uslijedila naslovna uloga u “Captain America”, a karijera Chrisa Evansa, odletjela je u samo zvjezdano nebo.