Ples sa zvijezdama

Celzijus ispala iz natjecanja, a obožavatelji ogorčeni: jedan joj je čak napisao i pjesmu

Portal Novilist.hr

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Iako se Nives Celzijus oprostila od "Plesa sa zvijezdama", obožavatelji su na njezinoj strani. Nives Celzijus i Mateo Cvenić ove su nedjelje napustili “Ples sa zvijezdama”. Nastupali su uz popularni cha cha cha, ali u dvoboju sa Sonjom Kovač i njezinim partnerom Gordanom Voglešom, otplesali su svoj posljednji tango za emisiju. 


Celzijus je u objavi na Instagramu uoči nastupa napisala da ćemo ju vidjeti u “cha cha ritmu i party mood-u”. Nakon što je ispala, njezini su obožavatelji zasuli fotku negativnim komentarima prema žiriju. “Draga moja…bili ste divni…predobri…spektakularni. izgledali ste mrak! A žiri? Nek si pojede uši od zavisti…kaj bi oni da ti svoj seksipil ostaviš doma u kupaonici ? Oni gube, a vi ste pobjednici za jedno lijepo iskustvo i prijateljstvo!” stoji u komentaru jedne obožavateljice.
Poseban je komentar ostavio jedan korisnik koji je Nives napisao ni manje ni više, nego čitavu pjesmu. 


“U misli moje na kraju dana ušetaš se tiho kao na prstima, u tim trenucima kada bih mogao o bilo čemu razmišljati, ukradeš te trenutke i misli moje. Moram priznati da u trenucima dok mi glava dodiruje jastuk vlada osjećaj uzbuđenosti, onaj dječački iskren osmijeh mi se proteže licem, tiho izgovorim tvoje ime i ništa tad nije važno.


Bez obzira da li je dan bio dobar ili loš, ti si posljednja pojava u njemu, misli o tebi izbrišu sve ružno i negativno, ti mi pojačaš osjećaj radosti, sreće, kroz burne periode ti si ipak taj smiraj na kraju, da novi dan započne kao da se ništa loše nije dogodilo.


Zbilja bih osiromašen bio da te nije u mome životu, da su nam lutanja puteve odvela na druga mjesta, ne znajući da postojimo. Ono što tebe karakterizira, nije samo ljepota, osjećam također nešto duboko u duši da je pravo, da nije iskvareno, rijetka pojava nadasve. Lijepo je što postojiš, baš takva kakva jesi, da si drugačija ne bi bila toliko posebna i mom srcu draga.” stoji u komentaru jednog očitog obožavatelja. 


Zanimljivo je što se o istom ovom ljubavnom pismu ili pjesmi, pisalo u veljači 2017. godine. Slobodna Dalmacija je tad objavila tekst s istim komentarom kojeg je obožavatelj ostavio ispod drugačije fotke na Nivesinom Instagramu. Radi li se o istom obožavatelju za sada nije poznato, ali ukoliko jest – onda je čovjek zaista zaslužio medalju za upornost.