Romantična poruka

Cara Delevingne čestitala rođendan svojoj djevojci uz fotku iz kade i skupila milijun lajkova

P. N.

FOTO/Wikimedia Commons

FOTO/Wikimedia Commons

Objava je prikupila više od milijun "lajkova", ali i mnoštvo komentara.Cara Delevingne (27) je na Instagramu objavila vrlo dirljivu poruku povodom tridesetog rođendana svoje djevojke, glumice Ashley Benson. 


“Toliko je toga što bih mogla reći, ali nešto što posebno volim i cijenim kod nas je što to ne moram, jer TI ZNAŠ i to je jedino bitno. To smo ti i ja i to mi je najdraže. Moje sigurno mjesto. Osjećam se kao da te poznajem čitav život i ponosna sam dok te gledam kako izrastaš u ženu kakvom si uvijek sanjala da ćeš postati. Volim te više nego riječi mogu iskazati”, napisala je model i glumica Delevingne.


Preslatka poruka stoji kraj nekoliko fotografija koje uglavnom prikazuju samo Benson. No, jedna prikazuje i sretan par uz poljubac iz kade. 
Objava je prikupila više od milijun “lajkova”, ali i mnoštvo komentara. Među prvima je bila Shay Mitchell uz koju je Benson glumila u hit seriji “Slatke male lažljivice”. Dok je Mitchell ispod fotke ostavila mnoštvo crvenih srca, glumica Reese Whiterspoon je slavljenici poželjela sretan rođendan. 


“Osjećam da je vaša ljubav rijetka. Jednom u životu. Čuvajte ju, cure. I sretan ti rođendan, Ashley”, napisala je jedna obožavateljica u komentarima.


Na romantičnu je objavu svoje djevojke odgovorila i sama Benson koja joj je u komentaru napisala da ju voli te da joj je najbolja prijateljica.


Delevingne i Benson su se upoznale kroz zajedničku suradnju na punk-rock filmu “Her Smell” prošle godine. Ubrzo su se zajedno počele pojavljivati na fotkama koje su kružile društvenim mrežama. Sve do lipnja ove godine, djevojke nisu javno potvrdile svoju romantičnu vezu.  


Refinery prenosi da je to učinila Delevingne kazavši za E! News: “Otprilike sada nam je prva godišnjica, pa zašto ne?”