Bujna voditeljica otvorila dušu: ‘Zbog velikih grudi su me kažnjavali, bila sam im nemoralna’

Portal Novilist.hr

Foto Screenshot Instagram

Foto Screenshot InstagramReality zvijezda, voditeljica i DJ-ica Ashley James (32) ispričala je u  podcastu kako je u školi bila osramoćena jer ima velike grudi. Tad je imala košaricu H, a problemi su nastali kad je zagrlila svog brata, javlja The Sun.


– Ljudi u gradu ne znaju da je to tvoj brat. Što će misliti ako vide plavušu s velikim grudima kako grli dečka vani, upitala profesorica Ashley te je zbog tog ‘incidenta’ morala biti u kazni, prenose 24 sata.


Požalila se da su njen moral stalno dovodili u pitanje, čak i učitelji.
– Ponašali su se kao da ću biti nemoralna jer imam velike grudi. Gotovo su me natjerali da se sramim, rekla je voditeljica.


Išla je u britansku privatnu školu, za koju su njezini roditelji godišnje platili 100.000 kuna. Zbog velikih grudi su ju zafrkavali vršnjaci i to već s 14 godina.– Dečki bi došli do mene i govorili odvratne stvari, a učitelji im ne bi ništa rekli, već bi mene napadali da se ne mogu tako oblačiti, iako su sve moje prijateljice nosile istu odjeću. Kao 14-godišnja djevojčica bila sam zbilja zbunjena, nije mi bilo jasno zašto ja jedina ne smijem?


Prije nego što sam uopće shvaćala seks, učitelji su se ponašali kao da sam seksualno aktivna. Kad pogledam unatrag shvaćam da sam bila kažnjavana samo zbog svog tijela, ispričala je.


Tek kad je odrasla i preselila se u London, kaže, drukčije su ju doživljavali.