#freebritney

Britney traži zabranu pristupa za bivšeg menadžera: ‘On me doveo do psihičkog sloma’

Portal Novilist.hr

FOTO/Flickr

FOTO/Flickr

Britney Spears je zatražila zabranu pristupa protiv bivšeg menadžera, kojeg njezina obitelj krivi za mentalni slom pjevačice iz 2008. godine. Prema novim pravnim dokumentima, TMZ prenosi da je mentalno zdravlje pjevačice Britney Spears ugroženo zbog njezinog bivšeg menadžera, Sama Lutfija. Spears i Lufti dijele mračnu prošlost, prema novim dokumentima, menadžer je uznemiravao nju i njezine roditelje, ali i podizao frku među obožavateljima.


Pjevačica je tako protiv njega ovog utorka podnijela zahtjev za zabranom pristupa, a prema TMZ-u koji je došao u posjed dokumenata, Lutfi je slao poruke njezinoj mami Lynne i objavljivao prijeteće komentare na društvenim mrežama, pozivajući javnost da „napravi pakao“ kojim će osloboditi Spears.


Potonje se odnosi na pokret nastao na društvenim mrežama pod oznakom #freebritney.


Prema dokumentima, njezini odvjetnici tvrde da je Lutfi slao poruke Lynne, optužujući ju da nije dovoljno uključena u kćerkine odluke o liječenju njezinog mentalnog zdravlja.Navodno je i ponudio tisuću dolara da majka pjevačice preuzme ulogu „skrbnika“, a Lynne je novac odbila.

Lutfi je prijetio da će objaviti „tonu“ osobnih stvari iz vremena dok je bio Britneyjin menadžer 2000-ih godina.


Obitelj Spears je dugo vremena krivila spomenutog menadžera jer je „vodio Britney krivim putem“, što je dovelo do njezinog psihičkog sloma 2008. godine, a njezini odvjetnici kažu da je njegovo ponašanje proteklih dana imalo vrlo loš utjecaj na pjevačicu.


Tvrde da je potrebna zabrana pristupa zbog njegovih nedavnih „osvetničkih akcija, podmićivanja i objavljivanja privatnih informacija“, da bi se „spriječilo buduće nanošenje štete i psihološka trauma“.


Usvoji li se zahtjev, Lutfi će morati ostati na zakonskoj udaljenosti od Britney, Lynne i Jamie Spears te ostalih članova obitelji, a neće ih smjeti niti kontaktirati na bilo koji način, prenosi TMZ.