Stronger

Britney Spears tijekom plesa po kući slomila nogu: “Oprostite što se tako glasno čulo”

P. N.

FOTO/Reuters

FOTO/Reuters

"Nažalost, plesala sam i slomila nogu", kazala je pokazujući svoj gips.Britney Spears (38) je objavila video u kojem se vidi da je tijekom plesanja po kući, slomila nogu.  Pop zvijezda je plesala po parketu bosonoga na pjesmu “Sex On Fire” Kings of Leona, odlično se zabavljajući.


U trenutku kada je krivo stala, snimka je prekinuta pa posljednji kadar prikazuje pjevačicu kako se grčevito drži za gležanj.


Spears se ispričala zbog “glasnog zvuka” kojeg je njezina noga proizvela u trenutku puknuća.
“Nisam plesala šest mjeseci pa sam bila u punom pogonu u ovom trenutku. I da, znam da sam bosa. Nemojte se smijati, tako se bolje držim na podu. P.S može se čuti kada sam slomila nogu, oprostite što je malo glasno!!!”, napisala je pjevačica.


U međuvremenu je objavljen još jedan video na kojem je Spears pokazala gips. Ukrasila ga je naslovom hit pjesme “Stronger”, a pročitala je i pisma obožavatelja.


“Nažalost, plesala sam i slomila nogu”, kazala je pokazujući svoj “stronger” gips. Vijest o njezinoj nezgodi, prvi je objavio Sam Asghari, napisavši da je slomila metatarzalnu kost u nozi.Dijeleći na društvenim mrežama niz selfija i videa iz bolnice, Asghari je napisao: “Kada nešto slomiš, snažnije se liječi, posebno kada si moja Djevojka. Moja je lavica slomila metatarzalnu kost na nozi radeći ono što voli – plešući. Želim joj brz oporavak da može skakati, trčati i plesati koliko želi”.