Katie Price

Britanska starleta napravila novi estetski zahvat: ‘Mogu neko vrijeme zaboraviti na seks’

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramDivlji seksualni život popularne britanske starlete Katie Price doveden je u pitanje.


Starleta je nedavno bila na estetskim zahvatima kako bi povećala svoju stražnjicu, a njezin mlađahni dečko, građevinar i nogometaš Charles Drury kojeg je upoznala u kolovozu neko će vrijeme morati pričekati na divlje igre u ložnici sa svojom bujnom djevojkom.


Glamurozni 42-godišnji model oporavlja se od posljednjeg zahvata, a kako šavovi još nisu zarasli, svako strastveno vođenje ljubavi je zasad nemoguće.
foto: Instagram


foto: InstagramZbog svega Katie je, tvrdi, uznemirena, a ožiljke navodno ni ne može gledati u ogledalu. Reality zvijezda tražila je od fotografa da u photoshopu otkloni sve ožiljke i  modrice, te je užasno frustrirana činjenicom da će još neko vrijeme morati provesti u »izolaciji« dok se potpuno ne oporavi.


Ove godine Katie je odlazila u Tursku kako bi obavila nekoliko estetskih zahvata. Imala je brazilsko podizanje stražnjice, podizanje lica i druge postupke.Zvijezda otišla pod nož kako bi si podigla samopouzdanje, te bila što atraktivnija svom 22-godišnjem dečku Charlesu. No, ispalo je sasvim drugačije, jer maženje bi sada bilo prebolno za Katie.


Starleta je inače majka petero djece iz svoja tri dosadašnja braka.


foto: Instagram


foto: Instagram