Kolege tuguju

Brenda iz Beverly Hillsa žali za svojim “partnerom”: Uništena sam gubitkom prijatelja, tog skromnog i staloženog čovjeka

P. N.

foto: IMBD

foto: IMBD

Nekoliko dana prije njegove smrti, kada je dobila vijest da je glumac pretrpio moždani udar od posljedica kojeg će kasnije umrijeti, glumica je na društvenim mrežama pisala: "Prijatelju moj, držim te čvrsto i dajem ti snagu."Partnerica preminulog glumca Luka Perrya iz Serije Beverly Hills, Shannen Doherty koja je glumila Brendu Walsh, oplakuje svog kolegu.


Na društvenim mrežama, povodom Perryeve smrti, Doherty je napisala: “Mučim se s ovim gubitkom i teško mi je s vlastitim mislima. No ljubav šaljem njegovoj obitelji i prijateljima koji su bili blagoslovljeni njegovim svjetlom u njihovim (i mom) životima. Pojmiti ovo je trenutno nemoguće.”


Novinarima Peoplea pak rekla je: “U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukeom koje me tjeraju da se smijem i koje su zauvijek utisnute u moje srce i um. Luke je bio pametan, miran, skroman i složen čovjek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom, integritetom i ljubavi. Luke je bio uz mene za vrijeme moje borbe s rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji.”
Nekoliko dana prije njegove smrti, kada je dobila vijest da je glumac pretrpio moždani udar od posljedica kojeg će kasnije umrijeti, glumica je na društvenim mrežama pisala: “Prijatelju moj, držim te čvrsto i dajem ti snagu.”


Na žalost, nije pobijedio; Luke Perry umro je u 53. godini života.