Čestitke roditeljima

Brat slavnog pjevača otkrio veliku tajnu: Kournikova i Iglesias ponovno postali roditelji

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Sportsko-glazbeni par prekrasnu ljubavnu priču njeguje još od 2001. godine.Enrique Iglesias i Anna Kournikova su tajnu o rođenju svog trećeg djeteta htjeli sačuvati daleko od očiju javnosti, ali to im nije uspjelo. Brat slavnog pjevača, Julio, malo je previše “razvezao jezik” tijekom intervjua na radiju u Čileu, prenosi X-Gossip.


Sportsko-glazbeni par prekrasnu ljubavnu priču njeguje još od 2001. godine, a njihovi trogodišnji blizanci Lucy i Nicholas sada su dobili i “pojačanje”.


Vijest prenosi i britanski Mirror, koji kaže da je Julio radijskom voditelju na pitanje o glasinama da će ponovno postati ujak, odgovorio: “Već sam postao ujak”.
Voditelj je zatražio pojašnjenje i kazao da nije mislio na dvoje djece slavnoga para, pa je upitao: Zar je beba već rođena?”, na što je Julio odgovorio s “da”.


No, brat pjevača je ipak uspio zadržati jednu tajnu, pa tako javnosti nije objavio spol djeteta. “Moj brat sada ima troje djece i vrlo je sretan”, kazao je Julio u eteru dodavši da je spol “tajna”.


Inače, slavni par svoju vezu drži daleko od očiju javnosti, iako Iglesias tu i tamo objavljuje fotke dječice na svom Instagramu.