Problematična veza

Brat Kardashianki želi puno skrbništvo nad kćerkicom: ‘Njena majka šmrče kokain i nasilna je’

P. N.

FOTO/YT Screenshot, Instagram

FOTO/YT Screenshot, Instagram

Svo to navodno nasilno ponašanje ima učinak na malenu DreamRob Kardashian je zatražio primarno skrbništvo nad kćerkicom Dream Kardashian koju ima s bivšom zaručnicom Blac Chynom, prenosi Page Six. Bivša zvijezda obiteljske reality emisije “Keeping Up With The Kardashian” nedavno je podnijela dokumente sudu u kojima zahtjeva da se vrijeme koje Chyna provodi s njihovom kćerkicom ograniči na vikende uz nadzor dadilje. 


U dokumentima stoji i da se Chyna mora podvrgnuti testiranju na drogu i alkohol pola sata prije no posjeti kćer.  Dadilja koja bi u ovom slučaju kontrolirala posjete, imala bi pravo i prekinuti druženje majke i kćeri ukoliko svjedoči bilo kakvoj vrsti nasilja u blizini trogodišnje djevojčice.


Kardashian tvrdo da Chyna “šmrče kokain” i “nasilno prijeti ljudima, uključujući i strance” u vlastitome domu. Navodi i da postane nasilna te baca objekte na ljude, uključujući i svoju stilisticu koju je jednom prilikom navodnom napala nožem.
Svo to navodno nasilno ponašanje ima učinak na malenu Dream, za koju Kardashian kaže da zbog svega ima ispade. Spominje da je malena počela “twerkati bez odjeće i glumiti seksualne poze za koje kaže da ju je naučila mama”. Spomenuti navodi opisani su u sudskim dokumentima koje u posjedu ima portal TMZ. 


U priču se uključila i njegova sestra Khloé Kardashian koja tvrdi da je uočila promjene na malenoj Dream, opisujući je kao “agresivniju” nakon provođenja vremena s Chynom.