Slavni glumac

Brad Pitt otvorio srce i otkrio da se nakon razvoda od Angeline osjeća usamljeno

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram“Raspad obitelji zasigurno otvara oči. Morao sam shvatiti vlastitu krivicu, te uvidjeti što mogu učiniti, jer ne mogu više ovako” – iskreno je otvorio dušu glumac Brad Pitt kad je nedavno odgovarao na pitanja novinara povodom njegovog novog filma » Ad Astra«.


Film, naime, tematski obrađuje temu odnosa između oca i sina, pa su glumcu bila upućena nebrojena pitanja vezanih i uz njegov privatni život.


Naravno, najzanimljiviji dio bio je dok je glumac odgovarao koliko je iskustvo iz njegovog privatnog života koristilo u stvaranju nove uloge i je li to utjecalo na to da se suoči sa svojim stvarnim problemima:
– Suočio bih se s njima i sa scenarijem u rukama i bez – otvoreno je priznao je 55-godišnji glumac koji se prije tri godine rastao od glumcie Angeline Jolie.


Njihov razvod izazvao je veliko zanimanje medija, a javnost i danas s velikim interesom prati sve novosti vezane uz članove obitelji Pitt – Jollie.


Do razvoda je navodno došlo zbog svađe s njihovim sada 18-godišnjim sinom Maddoxom. Dogodilo se to prilikom jednog njihovog leta kad je Brad bio pijan. Glumac je te godine bio nominiran za Oscara, a velika afera visila mu je nad vratom kad ga je Angelina optužila za zlostavljanje djece.


Glumac je bio oslobođen optužbe, jer zlostavljanja nije bilo, ali ostao je do danas u svađi s njihovim najstarijim posvojenim sinom Madoxom.


Glumac nije odšutio ni na pitanja koja su se ticala njihovih sadašnjih života te je kazao kako svi nose veliku bol, usamljenost i žaljenje.


Brad i Angelina dijele skrbništvo nad njihovo šestero djece: 15-godišnjim sinom Paxom, 14-godišnjom Zaharom, 13-godišnjom Shiloh i 11-godišnjim blizancima Knoxom i Vivienn.