Brad Pitt

BRAD I LENA Svi su pomislili isto, ali to je samo prijateljstvo

P. N.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Stvar je bila dodatno začinjena i činjenicom da je prošle godine glumica podigla suknju ispred glumca i pokazivala mu golo tijelo. Objašnjenje koje je uslijedilo nakon podizanja haljine nije baš oduševilo fanove, jer navodno je glumica Bradu samo pokazivala tetovažu.Iako bi svi voljeli vidjeti zaljubljenog Brad Pitta, čini se da je glumac ipak i nadalje sam.


Naime, na londonskoj premijeri njegovog posljednjeg filma “jednom davno u Hollywoodu” glumcu se u zagrljaj bacila glumica Lena Dunham.


Naravno, nije bilo teško pretpostaviti da će obožavatelji i mediji spekulirati kako je glumac konačno uhvaćen u strastvenom poljupcu te da je konačno nakon Angioline pronašao novu ljubav.
Stvar je bila dodatno začinjena i činjenicom da je prošle godine glumica podigla suknju ispred glumca i pokazivala mu golo tijelo. Objašnjenje koje je uslijedilo nakon podizanja haljine nije baš oduševilo fanove, jer navodno je glumica Bradu samo pokazivala tetovažu.


Što je ovaj put prethodilo strastvenom zagrljaju nije poznato, ali prema svemu sudeći Brada i Lenu veže samo iskreno prijateljstvo.