Kraljevska obitelj

Božićna čestitka Harryja i Meghan: Preslatki Archie pokupio sve simpatije

P. N.

FOTO/Wikipedia

FOTO/Wikipedia

Čestitka je prikupila mnoštvo komentara, a apsolutni pobjednik je preslatki Archie.Meghan  Markle i princ Harry objavili su prvu božićnu čestitku svoje tročlane obitelji. Prikladnu je čestitku objavila zaklada “The Queen’s Commonwealth” na Twitteru, a mlada je obitelj u prvi plan stavila svog sina Archieja.


“Želim vam sretan Božić i sretnu Novu godinu. Od moje obitelji tvojoj”, stoji uz čestitku s koje nas gleda sedmomjesečni Archie, dok se njegovi roditelji smiju u pozadini.


“Kralj Archie je ukrao show!”, “Izgleda kao da želi nekoga poljubiti”, “Najslađa obitelj, a Archie je sve” te “Ima Harryjeve oči i obraze poput Meghan”, samo su neki od komentara uz mnoštvo pohvala na račun izgleda kraljevske obitelji.


Cosmopolitan je nedavno pisao o planovima mlade obitelji za blagdane, čime su navodno razljutili englesku kraljicu. Podsjetimo, Elizabetha II tradicionalno slavi Božić u krugu obitelji na imanju Sandringham.
Markle i Harry su ove godine odlučili Božić proslaviti s Meghaninom majkom, čime su “prekršili tradiciju” kraljevske obitelji.


“Nakon što su prethodna dva Božića proveli u Sandringhamu, njihova kraljevska visočanstva će blagdane ove godine provesti s majkom vojvotkinje, Doriom Raglan”, kazao je kraljevski glasnogovornik prošlog mjeseca.