Novi šok

Bošku Balabanu prijeti ovrha zbog neplaćene pričuve, opet je u problemima s bivšom suprugom

Portal Novi list

Boško Balaban i Iva Radić snimljeni u nekim sretnijim vremenima / Foto arhiva

Boško Balaban i Iva Radić snimljeni u nekim sretnijim vremenima / Foto arhiva

Iva Radić je nakon razvoda od Balabana ostala živjeti na toj adresi s njihovih troje djeceBoška Balabana želi ovršiti njegova bivša supruga Iva Radić, koja traži da bivši nogometaš plati 2.814.42 kune pričuve za stan na Remetskom kamenjaku u Zagrebu.


Iznos od 201,03 kune mjesečno nije plaćen za rujan 2019., kao ni sljedećih godinu dana i jedan mjesec. Zbog ovih neplaćenih računa Bošku Balabanu sad prijeti ovrha bivše Kraljice Hrvatske, pišu 24 sata.


Iva Radić i Boško Balaban službeno su se rastali na zagrebačkom sudu 2019. nakon 18 godina braka. Nakon razvoda, krajem srpnja 2019. godine, Iva Radić zatražila je podjelu bračne imovine.
Bivša manekenka je od Balabana  zatražila da plati 6432,96 kuna pričuve za stan na Remetskom kamenjaku u Zagrebu. Radić je, kao suvlasnica zgrade, tvrdila da bivši nogometaš, koji je na toj adresi prijavljen, nije plaćao zajedničku pričuvu u iznosu od 201 kunu od 1. kolovoza 2016. do 1. rujna 2019.


Iva Radić je nakon razvoda od Balabana ostala živjeti na toj adresi s njihovih troje djece, a Balaban se navodno preselio u unajmljeni stan u Severinino susjedstvo nedaleko od Kozjaka u Zagrebu.


Dvije godine poslije, odnosno prije mjesec dana, stan na Remetskom kamenjaku završio im je na bubnju. Točnije, stan je završio na javnoj dražbi 9. veljače ove godine. Uz to, Boško Balaban je nedavno dobio ovrhu i od Zagrebačkog holdinga za 266,43 kune duga zbog neplaćanja računa Čistoće.


Prije nekoliko dana bivši nogometaš opet je završio na oglasnoj ploči Općinskoga građanskog suda u Zagrebu. I ovaj put zbog pričuve kao i prije dvije godine, a riječ je o gore navedenom dugu i prijetnji ovrhom.


Par se upoznao 2000. godine , kad je Bole Top bio zvijezda HNL-a. Legenda kaže da je Boško svim silama pokušavao pridobiti Ivu Radić, koja je isto bila na vrhuncu manekenske karijere. Iva navodno nije bila pretjerano zagrijana za nogometaša.


Pokleknula je taman kad je Balaban potpisao ugovor za Aston Villu. Navodno je nakon dugo promišljanja utipkala njegov broj i nazvala ga te pitala je li još zainteresiran za kavu. Godinu dana kasnije vjenčali su se kod matičara u Dubrovniku, pišu 24 sata.