Predsjednička kandidatkinja

BORBA ZA PANTOVČAK Ava Karabatić ima plan za režim o kojem izvještavaju svi strani mediji

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagram

Samouvjerena zadarska plavuša najbolje se zavrtila u elisi stranih medija.I dok se u Hrvatskoj mnogi pitaju misli li 31-godišnja Ava Karabatić ozbiljno postati hrvatskom predsjednicom ili se »samo šali«, svjetski mediji shvatili su je sasvim ozbiljno .


Od svih popularnih predsjedničkih kandidata na domaćem medijskom prostoru – sadašnje predsjednice Kolinde Grabara Kitarović, Zorana Milanovića te Miroslava Škore, samouvjerena zadarska plavuša najbolje se zavrtila u elisi stranih medija.


Nakon LadBiblea i Ruptlyja o intrigantnoj predsjedničkoj kandidatkinji izvještava i najveći britanski tabloid The Sun.
Britanski medij naglašava kako Ava nije prva kandidatkinja iz svijeta showbusinessa koja se natječe za predsjedničku kandidaturu, jer da je primjerice predsjednikom Poljske postao i komičar Volodymyr Zelensky.


foto: Instagram


foto: InstagramAva se odmah pohvalila na profilima društvenih mreža i prenijela isječke u kojima hvale njene kvalitete.


Strani mediji Avu najavljuju kao manekenku, bivšu Playboy djevojku i glumicu, koja se zalaže za kvalitetnije i liberalnije odnose u društvu.


Ava je s druge strane jako je zadovoljna tijekom svoje kampanje, naglašava kako dobiva brojne poruke i veliku podršku svojih fanova, ali i šire. Tabloid Sun prenio je i Avine predsjedničke težnje:


– Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara, jer sam kao “starleta”, ovo ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman. Film u kojem sam glumila mjesecima je bio u kinu, a osim glumačkih sposobnosti, ostvarila sam se kao slikarica. Naravno, nisu bitne moje umjetničke sposobnosti, bitan je moj novi režim, Avin režim!