”Nevidljivi” virus

Bojana Gregorić se osvrnula na pustošenje trgovina: “Neće vam pomoći 30 kila brašna!”

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Usput je ukazala i na važnost slušanja savjeta stručnih osoba te dala nekoliko preporuka za dobru knjigu.  Bojana Gregorić Vejzović na svom je Instagram profilu objavila fotku uz poduži opis u kojem se dotaknula koronavirusa i sveopće navale po dućanima u Hrvatskoj. Kazališna i televizijska glumica poručila je da trebamo biti odgovorni spram sebe i svjesni drugih oko sebe te da nam neće pomoći ogromna količina brašna i gelova za dezinfekciju.


Usput je ukazala i na važnost slušanja savjeta stručnih osoba te dala nekoliko preporuka za dobru knjigu.  


“Zdravo! Kako lijepo zvuči taj starinski pozdrav. Pogotovo u današnjim okolnostima! Nadam se da ste mi zdravi, da ćemo iz Corona virus situacije brzo izaći,ali da smo shvatili kako nam zemlja šalje poruku zajedničkog promišljanja života i okoline! Nadam se da smo shvatili koliko smo jednaki, zapravo isti u svojoj ranjivosti!
Nadam se da smo shvatili kako je recikliranje važno! ”Nevidljivi” virus može nas pokositi bez obzira na boju kože, imovinska stanja ili udaljenosti u kilometrima; s toga pomognite starijim samim susjedima!


Odnesite im osnovno,ostavite na kvaki! Nemojte sebično pustošiti i ostavljati police u dućanima prazne! Situacija je ozbiljna, no neće vam pomoći 30 kg brašna i 200 gelova za dezinfekciju!! Da bi vi ostali zdravi, i vaši susjedi, sugrađani moraju imati sapun i toalet papir, kilu brašna i pakiranje tjestenine.


Budite odgovorni spram sebe ali i svjesni drugih oko sebe!!! Čitajte što nam govori dr. sc.Ivan Đikić, slušajte upute dr. Alemke Markotić i ministra V.Beroša! Nakon posla zgrabite dobru knjigu, evo preporuke “Fima” A.Oza ili “Tri čovjeka u čamcu” J.K. Jerom.


Igrajte Monopoly s klincima, gledajte neke sjajne serije, a čim kazališta otvore vrata, slaviti ćemo ljepotu života i zajedničkog stvaralaštva! Zdravi i veseli mi bili”, napisala je.