Sanja Duggan

Bogatašica ponovno ljubi? U pitanju je dobar prijatelj pjevačice Severine Kojić

P. N.

Foto: instagram

Foto: instagramHrvatska jet-seterica Sanja Duggan svoju je posljednju objavu na društvenim mrežama imala 2014. godine, ali unatoč tome, mediji ju nisu zaboravili.


Tajanstvena bogatašica nakon smrti svojeg prvog supruga Demiana Duggana, s kojim je bila pet godina u braku, naslijedila je tvrtku Metropolis Media koja joj je donijela poveći iznos novaca.

Demian je bio podrijetlom iz ugledne i bogate američke obitelji koja je i danas na čelu tvrtke »Robert W. Duggan i suradnici«.


Godine 2000. prodala je 17,8 posto udjela u tvrtki za oglašivanje kompaniji čiji je vlasnik Rupert Murdoch te postala jednom od najbogatijih Hrvatica.Kasnije se udala za Franu Barbierija s kojim je bila 13 godina u braku i s njim ima trinaestogodišnjeg sina Lennona Benneta .


Nakon razvoda od Barbijerija, udala se 2014. godine za poduzetnika Krešimira Čorka od kojeg se rastala početkom ove godine. Lijepa bogatašica često se viđa u društvu Tatjane Dragović s kojom je viđena i na jahti. 


Ovog ljeta Sanja je viđena sa Severininim prijateljem, PR stručnjakom Davorom Grginom, pa se nagađa da je ljepotica ponovno zaljubljena.


Par je zajedno viđen na Hvaru, a dio ljeta zajedno su proveli i u Grčkoj.