Zimski look

Blistavi osmijeh i trendi kožne hlače: Franka Batelić prošetala u hit kombinaciji

P. N.

FOTO/Instagram

FOTO/Instagram

Kraj simpatične je pjevačice strpljivo pozirao i ljubimac Oscar.Pjevačica Franka Batelić (27) oduševila je mrak kombinacijom za ovo prijelazno razdoblje. U ovim hladnijim danima ni Batelić nije mogla odoljeti uvijek nam omiljenom – kaputu.


Dugački ružičasti kaput kombinirala je na uz trendi kožne hlače koje trendeseterice  već nekoliko sezona jednostavno ne ispuštaju. Ženstveni kaput je klasičnog kroja, a kopča se pomoću tri gumba. Trudnica blistavog osmijeha uz ovo je kombinirala udobnu tuniku šireg kroja i visokog ovratnika, a sve je upotpunila crnim i visokim “bajkerskim” čizmama.


Simpatična pjevačica je outfit zaokružila crnom kapom i sunčanim naočalama, dok je kraj nje strpljivo pozirao i ljubimac Oscar. “Nedjelja pod jesenjim suncem. Zagreb mi nikad nije bio ljepši. La dolce vita u svakom smislu…”, napisala ja Batelić kraj fotografije na svom Instagram profilu.
FOTO/ frankaofficial_, Instagram


FOTO/ frankaofficial_, InstagramFotka je prikupila više od dvadeset tisuća “lajkova” i komentare prepune “srca” koji su ostavili brojni obožavatelji pjevačice.