Will.i.am, Apl.de.ap i Taboo

Black Eyed Peas otkrivaju razlog zbog kojeg pjevačica Fergie više nije u bendu: “To je težak posao”

S.M.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Pjevačica je iz benda otišla nakon deset godina zajedničkog rada.Black Eyed Peas su otkrili zbog čega je pjevačica Fergie napustila bend 2017. godine, nakon deset godina zajedničkog rada, prenosi E!News.


Članovi benda Will.i.amApl.de.ap i Taboo, kažu da je njihova bivša članica napustila popularni bend zbog želje da se posveti majčinstvu.


“Volimo ju i ona se koncentrira na to da bude majka. To je težak posao i to je ono što ona doista želi, a mi smo ovdje za nju… Poštujemo način na koji je to dizajnirala, volimo ju i ne želimo joj ništa doli sreće”, objasnio je Will.i.am.
Bend kaže da je njezin odlazak dozvolio i ulazak novog člana, pjevačice J. Rey Soul. “Htjeli smo joj dati ultimativno poštovanje, a kao što ostali članovi kazuju, Fergie radi svoju stvar, a mi imamo prekrasnu umjetnicu koju razvijamo”, kaže Taboo.


J. Rey se poluslužbeno priključila grupi 2018. nakon što je pobijedila u filipinskoj verziji showa “The Voice”.


Prije više od dvije godine, Black Eyed Peas je potvrdio odlazak pjevačice Fergie koja je u međuvremenu lansirala vlastitu glazbenu kuću Dutchess Music te izdala solo album “Double Dutchess” čijoj je produkciji pomogao i Will.i.am.