Miley Cyrus

Bizarne fotke intrigantne pjevačice: Novom dečku šišala kosu odjevena u gotovo pa ništa

P. N.

FOTO/REUTERS

FOTO/REUTERS

Fotografija je prikupila više od dvjesto tisuća "lajkova".Miley Cyrus (27) je ponovno u centru pažnje zbog pomalo bizarnih fotografija na kojima je i njezin novi dečko, Cody Simpson (23). Iako nije neobično da pjevačica s obožavateljima dijeli intimne trenutke privatnog života, ovoga puta je njezin dečko iznenadio mnoge.


Simpson je na svom Instagram profilu objavio kolaž crno – bijelih fotografija na kojima pozira s djevojkom. Na fotografijama je Cyrus odjevena u gotovo pa prozirno donje rublje i drži škare u ruci, dok Simpson sjedi bez majice. Sudeći prema opisu fotke na kojem piše: “Šišanje za Super Bowl”, pjevačica mu je trebala promijeniti frizuru.


Na prvoj fotki vidimo tek nogu pop zvijezde kojom je obavila dečka, a na drugoj je vidimo čitavu. 
Fotografija je prikupila više od dvjesto tisuća “lajkova” i mnoštvo komentara. Iako su neki pohvalili njihov izgled, drugi nisu bili pretjerano oduševljeni. 


“Što je to, zaboga, Miley odjenula?”, “Instagram se više ne smije otvarati u javnosti” i “Ne bi li neke stvari trebale ostati privatne?”, samo su neki od komentara iznenađenih korisnika ove društvene mreže. 


Podsjetimo, pjevačica se razvela od Liama Hemswortha nakon čega je imala kratku vezu s Kaitlynn Carter.  


Simpson i Cyrus su prijatelji već godinama, a u listopadu prošle godine su se pojavile i njihove prve zajedničke fotke koje su uhvatili paparazzi. Iako je pjevačica tada tvrdila da nije u vezi, par je nastavio svoju romansu.