NIMALO LASKAVO

Bivši tjelohranitelj opisao kakav mu je Kanye West bio šef: Zvuči kao grozan poslodavac

P. N.

kanye_west

kanye_west

"Kayne ima luda pravila", kazao je njegov bivši tjelohranitelj.Bivši tjelohranitelj Kanyea Westa kaže da mu je ovaj reper bio jedna od najgorih osoba s kojima je ikada radio, prenosi Page Six. Tjelohranitelj i bivši policajac Steve Stanuliis, otvorio se tijekom podcasta s voditeljima Daxom Holtom i Adamom Glynom.


Prisjetio se trenutka kada je umalo upao u probleme s talijanskim zaštitarima koji su čuvali ambasadora, kada je pijani West zalutao u pogrešnu hotelsku sobu. “Dolazili smo kasno iz studija i malo je popio. Nije mogao pronaći svoju sobu”, kazao je Stanulis i dodao da je riječ o poznatom hotelu Waldorf.


Reper se zabunio pa otišao u sobu gdje je odsjedao ambasador zbog čega su se drugi zaštitari ustali. Nisu znali tko je West, a problem je bilo i sporazumijevanje na talijanskom. Na kraju su hotelski zaštitari morali usmjeriti Westa u njegovu sobu.
“Kayne ima luda pravila”, dodao je Stanulis te za supruga Kim Kardashian zaključio da je prgav i razdražljiv te da daje grozno malene napojnice. Ali, Stanulis kaže da West i jako puno radi.