Objava na Instagramu

Bivša partnerica objavila fotografiju Alberta s njegovom odraslom djecom; supruga nije dobro reagirala

P. N.

Princ Albert sa sinom i kćeri / Foto facebook

Princ Albert sa sinom i kćeri / Foto facebook

Jazmin Grace Grimaldi (rođena iz veze s Amerikankom Tamarom Rotolo) nalazi se u središtu fotografije, a desno je Alexandre Grimaldi-Coste 


Princ Albert od Monaka pozira smiješeći se s dvoje odrasle djece rođene izvan (i prije) braka s Charlène Wittstock: s njim za stolom sjede Jazmin Grace (30) i Alexandre (19). Fotografiju je objavila na svom Instagram profilu Alexandreova majka, bivša stjuardesa iz afričkog Togoa Nicole Coste. Fotografija je snimljena u New Yorku. Fotografiju su prenijeli mnogi svjetski mediji i društvene mreže. Moguće je da je snimljena kada je Albert sa Charlene boravio u New Yorku radi dodjele nagrada Zaklade Princess Grace, javlja Il Corriere della Sera.


Albert je snimljen kako se smiješi u društvu kćeri i sina vjerojatno u predvorju nekog hotela. Jazmin Grace Grimaldi (rođena iz veze s Amerikankom Tamarom Rotolo) nalazi se u središtu fotografije, a desno je Alexandre Grimaldi-Coste koji je odabrao ležerni izgled za susret s ocem, odnosno bež hlače i tamnu trenirku.
Kako piše tjednik “Today”, Charlène Wittstock nije dobro reagirala na objavljivanje fotografije. Već dugo Coste i Charlene nisu u dobrim odnosima. Bivša stjuardesa otkrila je naime medijima da je Charlène navodno kada je bila tek zaručena  s princom, iskorištavajući Albertovu odsutnost, iselila njegova sina Alexandrea iz njegove sobe u dio kuće rezerviran za poslugu. Otkrila je to u interviewu koji je sam princ Albert nazvao “neprikladnim”.